6/6 Nationaldagen firades i skolparken med brassblåsarna. Fint väder och mycket folk. 7/6 provtagning + läkarbesök +
imunoglobulin

Nu har vi varit utan läkarbesök i
nästan 2 veckor vilket är rekord.

8/6 mamma på möhippa i Uppsala och gissa om vi överraskade den blivande bruden. Efter picknick i slottsparken blev det magdans på programmet. Därefter kidnappade vi den vettskrämda blivande bruden vidare och nästan skakade av rädsla för vad som skulle hända därnäst. Gissa om hon blev lättad när vi landade hemma hos vänner för god middag, jacuzzi och dansgolv.12/6 Skolavslutning + spela ticet to
ride på kvällen

13/6 provtagning

15/6 målardag på kyrkstugan, ett stort gäng tillsammans med sommarkyrkans ungdomar bestämde vi oss för att ta ett ryck att måla två rum som vi hjälper till att få i ordning. Det ena ska bli samtalsrum och det andra personalmatsal. Det blev så fint och kul hade vi också.

20/6 provtagning och läkarbesök +
Midsommarkonsertkonserten med “Ted Gärdestad” låtar, på kvällen.

21/6 Midsommarfirande på Åsen