Även denna morgon började med ett besök och provtagning på sjukhuset då Kaliumet fortfarande ligger lågt.

Annars var juldagen en dag som vi vigt åt legobygge. Allt lego tas fram på vardagsrumsgolvet och hela familjen låg där och designade olika saker. Vissa efter ritningar medan andra byggde rollspelsplaner eller bara olika farkoster.

Dagens provsvar var nästan bra men de ville ändå att vi skulle komma även annandag jul för provtagning.
Som tur är så är Hjalmar ändå ganska pigg och orkar vara med på det mesta.

Annandagen var inte så stor förändring från juldagen förutom några vänner från byn som var över och fikade, måste vi göra om fler gånger då vi hade jättetrevligt. Tänk att vi ska ha så svårt att ta oss tid för fikastunder med vänner och bekanta när det är så trevligt. Det kanske ska bli vårt nyårslöfte i år, att fika mer smiley. Undra vad Henrik och Urban tycker om den ideén, de som planerar för ett hälsosamt år.