Som vi skrivit tidigare fyllde morfar 75 år den 18:e dec. I och med att morbror David med familj inte kunde vara med då planerade vi in en ny födelsedagsfest så alla kunde vara med.
Något som de flesta av oss tycker om, och som passar för alla åldrar är Bowling.
Vi hyrde 5 banor varav en med staket för de minsta barnen. Fullt förberedda med massa sprit intog vi så bowlinghallen och började att sprita av Hjalmars klot som bara han fick använda. Sen hade vi en handsprit som Hjalmar använde direkt han rört vid något.
Det blev en jämn match i toppen men Urban var den som tog hem segern. Efter bowlandet åkte vi hem till oss för att äta tillsammans. Mormor och morfar hade beställt kött/frukt/ostbrickor som hämtades färdiga sen var det bara att värma på potatisgratäng. Gott och enkelt. Vi valde att vara hemma hos oss i och med att Hjalmar också vill vara med, och både mormor och morfar och Carina har djur hemma och det ska Hjalmar helst undvika några månader till. Sen är det nog ganska skönt för Hjalmar att lägga sig i soffan och vila samtidigt som han är med.

Efter maten blev det ballongblåsar dags.Sen fick alla var sin ballong med snöre att knyta runt ena benet. Lagindelningen stod mormor för. Självklart gick det ut på att stampa sönder varandras ballonger smiley. Alla åldrar var med och stundvis gick det riktigt vilt till. Lille Albert fick räddas två gånger undan från de värsta tumulterna för att inte bli omkullvält eller nedtrampad. Varje vinnare från varje omgång fick tillslut mötas i en sista avgörande omgång. Segrare ur denna energikrävande gren blev tillsist Zarghon. Tyvärr var vi helt inne i leken så ingen kom ihåg någon kamera, för det hade nog varit en syn att skåda. Vuxna som barn dansade runt, hoppade, kröp, brottades och ålade efter varandras ballonger samtidigt som man ska skydda sin egen ballong, en lek att rekommendera.