Idag ligger neutrofila på 0,5 och läkarna meddelar att vi kan åka hem över helgen om vi vill smiley
NEJ! utbrister Hjalmar, jag vill inte åka hem på permission smiley
VA! utbrister pappa? Skulle det inte vara skönt att få komma hem en stund?
Men Hjalmar är klart bestämd att han inte vill åka hem idag.

Samtidigt blir vi lite förvirrade. Från början fick vi veta att vi skulle få lämna 50 C när neutrofila var 0,5 och då flytta över till 95 A. Vi fick flytta när det var 0,3 och nu när det är 0,5 ska vi få åka hem??? Är det riktigt säkert att åka hem, vilka försiktighetsåtgärder ska vi ha hemma???

Istället så blir det en promenad ute idag igen. Vi väntar in mamma som också får vara med idag och promenera. Vi går en bit och sen får Hjalmar sätta sig för att vila för att sedan fortsätta en liten bit till. Vi går hela vägen till nya psykiatrinshus och tittar på när några gubbar åker upp med en korg utanför huset och ska putsa fönster. Plötsligt ser vi ett gäng inne i huset som är på rundvandring i det nybyggda huset, så vi sätter igång och vinkar som galningar, det blev många leenden och vinkningar tillbaka smiley Lite kul måste man ju ha också.

Sen promenerade vi tillbaka till barnsjukhuset men gick till lekterapins nyfixade lekpark och satt där i 30 min medan Hugo fick rusa av sig allt överflöd som han får av att vara instängd med oss på ett litet rum.

Idag på förmiddagen har Hjalmar haft en kräkning så det kanske inte var helt fel att stanna kvar idag också, men resten av dagen gick bra.