0,5 och isoleringen bryts. Wow vilken känsla, läskig också men ändå, vi är faktiskt igenom den här isoleringstiden nu.
Nu gäller det bara att han börjar kunna få behålla både mediciner och mat för att vi sedan ska kunna åka hem.
Två av de andra barnen som också genomgått transplantationer under september och oktober ska få åka hem idag, men vi lär nog träffas i och med att det är provtagning tre gånger per vecka efter utskrivningen.

Idag tar pappa med sig grabbarna på en “lång”promenad ända till slottet och tillbaka. Bitvis får pappa bära Hjalmar som inte orkar hela vägen. Dessutom hade vi glömt ta med en mössa till grabben och det har faktiskt börjat bli vinter. Som tur är får han låna Hugos mys halsduk och pappas kepa så att han kan hålla lite värme om sitt icke så hårfagra huvud.

Hugo har höstlov och ska få sova hos Hjalmar minst en natt så får vi se hur det går. Rummen här på 95 A är inte riktigt lika väl tilltagna som på 50 C så vi får pussla lite för att få till sängarna på ett bra sätt, men det går.