Sista oktober och halloween, det blir till att hänga upp pyntet vi fick av häxan som hälsade på förra veckan. Hjalmar lyckades till och med blåsa upp en av ballongerna själv.
Lite halloween känsla blev det i alla fall i vårt rum .

Äntligen hade de neutrofila stigit till 0,4… fortsatt isolerade. Får se imorgon om de kanske lyckas klättra upp till 0,5. Sen vet vi inte om det räcker med det eller om de behöver hålla sig där någon dag för att vi ska få bryta isoleringen.

Igår kväll blev Hjalmar väldigt röd på bådar armarna och händerna, men idag var rodnaden borta igen. Det är inte helt ovanligt att få just hudrodnader efter en transplantation.

Igår kväll blev Hjalmar även väldigt yr och när man tog hans blodtryck så var det lågt 80/54 och en puls på 160. Så idag skippade vi blodtrycksmedicinen så får vi se om blodtrycket kanske rent av håller på att stabilisera sig igen. Dosen ikväll skulle även halveras.

Eftersom Hjalmars vikt även ökat med nästan 3 kg på de senaste 4 veckorna känns det som att han är lite övergödd. Så nu ska vi försöka ta bort matdroppet i blodet och öka på sondmaten istället och se om det fungerar.

Nu är pappa och Hugo på intågande och mamma ska till kören.