Värdena är fortfarande på 0,3 men nu verkar de vilja bli av med oss i alla fall. Efter lunch ska vi få flytta till barnavdelningen och fortsätta isoleringen där.
Jisses vad man samlar på sig på några veckor, vi som tyckt att vi varit duktiga att ta hem saker eftersom. Mamma packade två väskor och gick över med dem i förväg för att sedan komma tillbaka med ryggsäcken tom och kunna fylla den på nytt på 50 C.
Hjalmar som inte rört på sig särskilt mycket sista veckorna ville absolut inte åka säng utan gick hela vägen. Visserligen höll vi hela tiden att springa ifrån honom, stackarn, men tillslut var vi framme. När vi kom in på avdelningen möttes vi av flera från personalen som välkomnade oss tillbaka, även några patienter som vi kände igen hälsade oss välkomna tillbaka och undrade hur det gått för oss. Det var faktiskt en känsla av att komma hem igen på något sätt. Det kändes faktiskt som att Hjalmar blev piggare bara av själva flytten, han är riktigt sprallig och busig. När jag höll på att packa upp sakerna hittade jag en Zoo klubba som han fick syn på och ville smaka. Han såg riktigt läskad ut av att få sätta tänderna i klubban, men nästan direkt han satt den i munnen tog han ut den och spottade och tyckte att den smakade som stark lakris. Det är ju ganska intressant att en så söt klubba kan smaka salt?

Han kräktes inte ens när de kopplade på matdroppet i blodet som han gjort de senaste veckorna. Tyvärr kom det en kräkning i alla fall men först på kvällen. Vad som utlöste det hela har vi ingen aning om, det bara blev så.

Mamma satte igång att städa rummet, känner mig lite nojig efter att ha levt instängda på isoleringen på 50 C och nu befinna oss här på barnavdelningen. Känns något bättre efter att ha knäskurat hela golvet och spritat alla ytor. Nu hoppas vi bara att värdena stiger snabbt så vi får bryta isoleringen.

Precis innan vi skulle lämna 50 C kom de från biblioteket och undrade om vi behövde någon ny bok. När vi sa att vi skulle till 95 A så skrattade han bara och sa att det är bra, för då får han själv också en liten promenad. Eftersom vi läst ut alla tre “Tam” böckerna så önskade vi få de tre sista i serien och sen också om han kunde hitta “Harry Potter” del 6 som vi fortfarande inte hittat hemma.
Vi hann nästan bara komma till 95 A så var han här från biblioteket för att lämna de fyra böckerna åt oss. Bra service här smiley