På måndag morgon satsade jag på att måla klart i Hjalmars rum. Jag stod och målade och grät när det började sjunka in vad vi varit med om under helgen. Plötsligt knackar det på dörren. När jag öppnade stod en för mig okänd man där och sa att han var golvläggare och hade blivit uppringd och att han snabbt skulle bege sig till oss då vi var i akut behov av en golvläggare smiley Tack Annette och Hanna.
Han kom in och tittade på golvet och vi bestämde att han skulle komma tillbaka morgonen efter då det behövde slipas lite till efter golvspacklingen.

Plötsligt kom även en klassmamma i Hjalmars klass, hon har varit med och hjälpt till hela helgen. Hon hade uppmärksammat en loftsäng som stått i vägen hela helgen och hört att den skulle säljas vilket hon just gjort åt oss. Tack Linda!

På kvällen när vi var hos Hjalmar och väntade på transplantationen ringde en av målarna och berättade att han just varit och slipat golvet klart, tack Fredrik.

Tisdag morgon kom mattläggaren och fixade dit ett härligt “båt” golv.

Senare under veckan fick vi nytt telefonsamtal från målaren som undrade om han och Patrik kunde kunde sätta upp fototapeten. Efter två timmar var de färdiga, wow.

Under veckan hade vi även målar hjälp av Carina J och gardin hjälp av Ullrika.
Anki och Peter var och hjälpte oss skruva ihop IKEA möbler.

Nu är det bara dörren till rummet som ska målas, sen är det helt klart.

Sen, i måndags kom en städfirma <3 Tack Annette! Jag trodde ärligt talat inte att jag skulle uppskatta en städning så mycket som jag faktiskt har gjort. Tre personer kom hem till oss och städade bort allt byggdamm och alla dammiga råttor som legat och tryckt i massa hörn. Så rent har nog inte vårt hus varit någon gång.

Nu är det nästan bara Hjalmar som fattas, ska bli så kul att se hans min när han kommer hem och får se sitt fantastiskt fina rum.