Gäsp…
Gäsp…
GÄÄÄÄÄSSSPPP..

Det är tungt att kliva upp på morgonen, speciellt då klockan bara är 10:30.
Pappa har varit uppe ett tag nu och försökt locka fram Hjalmar men han bara drar täcket över huvudet och somnar om. Sköterskan kopplade på ett dropp vid kl 08 men Hjalmar vaknade inte ens då hon rumstrerade om med CVK:n.

Natten har varit lugn så egentligen finns det ingen anledning för Hjalmar att vara morgontrött men det händer just ingenting på förmiddagen så ibland är det väl okej att sova ut.

Solen sken starkt genom fönstret på morgonen, första bra dagen på veckor känns det som. Vi har hyfsad utsikt från rummet, studenternas IP skymtar bakom träden, boländernas industriområde bortanför och vid horisonten på andra sidan E4an sticker kyrktornet i Danmark upp.

Vi har vinterjackan med för att kunna gå ut i stadsparken en stund men Hjalmar är nöjd med att vara kvar på rummet. Det är lite spännande att han tolererar att vara på ett och samma rum under så lång tid utan att knota eller börja klättra på väggarna.

Plötsligt knackar det på dörren och in kommer en häxa med lite halloween pynt. Hon hade fått i uppgift av en varg att hälsa på Hjalmar. Vargen hade försökt komma till Hjalmar på besök, men blev stoppad av en sur sjuksköterska pga pälsdjursförbud. Vargen var snabb och tog ett fotobevis på den sura sjuksköterskan, det är det som Hjalmar håller i.