Skottdag som det är, så har Mamma och Hjalmar softade loss i soffan på morgonen med att se två avsnitt av “Mot alla ods” samtidigt som frukosten avnjöts. Detta naturligtvis efter att bröderna hasat sig iväg till skolan. En extradag som man bara kan njuta loss till.
Sen tog vi oss i kragen och jobbade lite Sv, och Oä samtidigt som lunchen puttrade på spisen.
Klockan gick ganska sakta men tillslut var den 13.00 och vi hämtade hem Hugo. Satte oss i vår lilla röda pärla och drog iväg till sjukhuset, men bara för skoj skull idag.
Storbesök väntades på lekterapin av ingen mindre än Tobbe Trollkarl. Denna kille är inte riktigt klok, bilderna som Hugo tog under föreställningen talar sitt klara språk. Man ser knappt vad de föreställer då Hugo skrattade så mycket samtidigt som han fota…ingen bra kombination. Vuxna och barn skrattade nog lika mycket, dock kanske inte alltid på samma ställen, han är fenomenal.


Följt av mumsigt fika…


och lek med favvo brorsan…


Hugo som snart fyller 11 år, fick en överraskning av syskonstödjaren. Biobiljetter och kuponger för popcorn, tala om att vi hade en lycklig grabb.
Väl hemma igen fick vi åter bli så där tråkiga med läxläsning för allihop i stora soffan.
Vid 18-tiden smet pappa och William på scouter och mamma till kören…justja…Hjalmar ska ju in för att ta ett nytt ryggmärgsprov imorgon och vi höll på att missa att ringa om operationstiden… oops…Tur man har mobiltelefonen i fickan.
Duscha och nya sängkläder, fasta från 24.00 och infinna oss kl. 08.30, bara att lyda order.
Vi har fortfarande inte hört något angående donator, vi hoppas de kan ge något slags svar imorgon.