Lördagen gick åt till att fixa mysighetsfaktorn i Hjalmars rum, och öka sovkomforten för oss föräldrar. Från en madrass på golvet har vi nu en tältsäng och sover hängmatta i stället. Vet inte riktigt vad som var bättre, som tur är så turas vi om.
Hjalmar är i alla fall otroligt duktig även i sömnen att svälja tabletter. Man stoppar i en tablett i munnen och säger svälj, lydig som en hund. Okej lite vatten får han också att svälja ned med. Han har nog fått in det som en vana trots att han inte är fullt medveten om det.
Hjalmar fick lysdioder som blinkar i olika färger ovanför sängen, kan vara lite störande när man ska sova… men mysigt blev det. Sen blev det även lite draperier som går att dra för så det blir den sängkoja som han länge drömt om.

På söndagen var vi bjudna på lunch hos Ulrika, Christer, Linus och Emil. Bara det att vi skulle göra oss i ordning och åka iväg blev lite för mycket för Hjalmar så vid Skogstibble fick vi ge första dosen Morfin. Naturligtvis glömde vi värmepåsen hemma, men som tur var hade Ulrika världens mysigaste värmefilt som vi lindade in grabben i när vi kom fram. Efter 30 min under filten hade medicinen hjälpt så att lunchen gick ned. Sen var det full fart på grabbgänget.
När vi skulle hem var vi inte så populära men vi kom överens om att Linus och Emil snart ska komma och hälsa på oss.
Väl hemma packades bilen i ordning för att åka iväg till brassövning.