Vi har bara tagit det lugnt under lovet, kanske blir det en biofilm under helgen.

Tisdag var en stor dag för då fyllde William 13år.
Mormor kom och bakade semlor med Hjalmar medan Mamma, Pappa och William åkte till Uppsala och inhandlade nytt skrivbord och bokhylla till tonårsrummet. När vi kliver in på IKEA träffar vi genast Måns och Måns som drar med William på kurragömma med kyrkans ungdomar bland lagerhyllor och köksutställningar. Personalen såg lite tveksamma ut men ingen skvallrade för Ingvar så det gick nog bra. Mamma och Pappa fick lätt snopna göra klart handlingsrundan själva för William såg vi inte röken av förrän på kvällen hemma i Örsa.

Hjalmar har kunnat sova på nätterna och under dagtid är det bara något enstaka tillfälle per dag som han klagat på smärtor. Morfin och en värmekudde har motat bort det onda ganska snabbt.